Home / Politika / Ministrat e rinj edhe 48 orë. PD nis punën për fushatën elektorale

Ministrat e rinj edhe 48 orë. PD nis punën për fushatën elektorale

Zëdhënësja e Komisionit Evropian (KE), Maja Kocijançiq, ka deklaruar se zgjidhja e krizave politike në Maqedoni dhe Shqipëri është rezultat i një pune të fuqishme dhe i vullnetit politik, përcjell Telegrafi Maqedoni.
Në pyetjen e gazetarëve bullgar për këto çështje, Kocijançiq tha se nuk është e sigurtë nëse mundet ta quaj mrekulli, apo jo, zgjidhjen e krizave. Ajo theksoi se rajoni i Ballkanit Perëndimor ka perspektivë evropiane dhe se Bashkësia është e përkushtuar fuqishëm në atë rajon.

Në përgjigjet e saj, Kocijançiq tha se do të vazhdohet që të punohet me këto dy vende, por edhe me tërë rajonin. Në këtë drejtim është thirrë edhe një takim me kryeministrat e vendeve të Ballkanit Perëndimor.

Leave a Reply

%d bloggers like this: