Home / roze / Dalin trashëgimtarët e Prince

Dalin trashëgimtarët e Prince

Pas më shumë se një viti nga vdekja e yllit të muzikës, Prince, motra dhe pesë gjysmëvëllezërit e tjerë deklarohen trashëgimtarë të pasurisë së tij.

Këngëtari ndërroi jetë në prill të 2016 nga një ovedoze aksidentale të fentanylit. Ai nuk la amanet dhe nuk kishte fëmijë. Pasuria e tij vlerësohet rreth 200 milionë dollarë, ndërkohë që gjysma e kësaj pasurie do të thithet nga taksat.

Në një betejë të zgjatur ligjore, ku 45 persona pretendonin nga pasuria e tij, përfshi dhe një të burgosur në Kolorado, që pretendonte se ishte djali i Prince.

Korrikun e kaluar gjykata refuzoi 29 prej këtyre kërkesave, ndërsa të tjerëve u kërkoi testin gjenetik.

Për pasojë, motra e Prince, Tyka Nelson, dhe 5 gjysmëmotrat e gjysmëvëllezërit, Sharon Nelson, Norrine Nelson, John Nelson, Omarr Baker dhe Alfred Jackson do të duhet të presin një vit për të ndarë milionat e tyre.

Leave a Reply

%d bloggers like this: