Home / roze / Bileta falas për koncertin e Ariana Grande

Bileta falas për koncertin e Ariana Grande

Të gjithtë të mbijetuarve nga masakra e Mançester do tu jepen bileta falas për koncertin e radhës së Ariana Grande këtë të dielë.

Pas sulmit, Grande rikthehet në këtë qytet dhe këtë të dielë do të mbështetet nga miqtë e saj këngëtarë, Justin Bieber, Katy Perry, Coldplay, Take That dhe Miley Cyrus për koncertin bamirës “One Love Manchester”.

Shqetësimet janë rritur nga ata që kanë blerë biletat e saj nga një palë e tretë dhe nuk mund të kenë hyrje falas.

Leave a Reply

%d bloggers like this: