Home / Rajoni / Maqedonia / MPPS-ja nuk ka pranuar asnjë nismë nga Avokati i Popullit rreth Ligjit për mbrojtjen e fëmijëve

MPPS-ja nuk ka pranuar asnjë nismë nga Avokati i Popullit rreth Ligjit për mbrojtjen e fëmijëve

Ministria për Punë dhe Politika Sociale (MPPS) deklaron se nuk ka ardhur asnjë nismë nga Avokati i Popullit për ndryshime në Ligjin për mbrojtje të fëmijëve, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Mirëpo, MPPS-ja deklaron se nëse pranojnë një nismë të tillë, do ta shqyrtojnë me vëmendje. Njiherit Ministria deklaron se janë të hapur për nisma të ndryshme të individëve dhe shoqatave të qytetarëve, dhe se do të shqyrtohet çdo nismë që është në të mirë të qytetarëve.

Leave a Reply

%d bloggers like this: