Home / roze / Njihuni me Rumi dhe Sir Carter!

Njihuni me Rumi dhe Sir Carter!

Me motrën e madhe që quhet Blue Ivy, binjakët e Beyonce dhe Jay Z gjithashtu do të kenë një emër jo të zakonshëm.

Pavarësisht hehtjes së çiftit mbi dy të porsalindurit, dhe që ende nuk është konfirmuar zyrtarisht lindja, publikohen dhe emrat e tyre.

Të porsalindurit do të quhen Rumi dhe Sir. Sipas TMZ-së kompania e drejtuar nga Beyonce dhe Jay Z, emri i vërtetë i të cilit është Shawn Corey Carter, plotësoi dokumentet ligjore për të siguruar të drejtën e emrave të pazakontë.

Të dyja janë zgjedhje të pazakonsta, ndërsa Sir përdoret normalisht për një titull personi që vendoset para emrit.

Rumi është një emër japonez, dhe emri i fundit i poetit të famshëm persian të shekullit të 13-të Jelaluddin Rumi. Dhe Sir përdoret në një nga poemat e tij të famshme.

Leave a Reply

%d bloggers like this: