Home / roze / J-Lo tregon “anën” e saj të fortë

J-Lo tregon “anën” e saj të fortë

47 vitet mbi supe nuk e kanë ngadalësuar dhe në çdo skenë që ngjitet ajo shfaq gjithnjë maksimumin.

Jennifer Lopez ndezi Las Vegasin me performancën e saj për “Macy’s Fourth of July Fireëorks”, ku tregoi edhe “anën” e saj më të fortë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: