Home / roze / Stephanie Seymour, mahnitëse dhe 49 vjeçe

Stephanie Seymour, mahnitëse dhe 49 vjeçe

Revista Love është e njohur për nxjerrjen e njerëzve të famshëm nga zona e komfortit duke u krijuar skena të kulturave të popit, apo që modelet të të pozojnë joshëse me objekte të errëta.

Por për numrin e fundit të revistës supermodeles Stephanie Seymour ata i kanë mbajtur gjërat e thjeshta, duke i dhënë thjesht një xhaketë dhe asgjë tjetër.

49-vjeçarja, nënë e katër fëmijëve ka pozuar për edicionin bardhë e zi, nga fotografi Patrick Demarchelier.

Supermodele e kohës së saj, Stephanie është kundër përdorimit të sotëm të këtij termi, duke iu referuar Gigi Hadid dhe Kendall Jenner, duke ndezur dhe një debat me to.

Leave a Reply

%d bloggers like this: