Home / Kronika / Zjarri vërshon drejt parkut të Llogorasë

Zjarri vërshon drejt parkut të Llogorasë

Përkeqësohet situata e zjarreve në parkun e Llogorasë. Zjarri ka përparuar në drejtim të parkut, i ndihmuar dhe nga era që fryn nga veriu.

Zjarrfikësit e kanë të pamundur ndërhyrjen pasi terreni malor është i pamundur për t’u ngjitur.

Era ka ndihmuar që për 10 minuta zjarri të djeg një masiv pyjesh prej 1 km. Situata është shumë alarmante dhe kërohet ndihmë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: