Home / Kronika / Tensione në Himarë, qytetarët kërkojnë të hyjnë në mbledhjen e Këshillit Bashkiak

Tensione në Himarë, qytetarët kërkojnë të hyjnë në mbledhjen e Këshillit Bashkiak

Në një situatë të tensionuar dhe me praninë e FNSH-së po zhvillohet në fshatin Kuç të Himarës mbledhja e Këshillit Bashkiak.
Në mbledhje po diskutohet plani i rregullimit urbanistik, i cili ka ngjallur jo vetëm debate, por edhe ndërhyrje me deklarata nga shteti fqinj, Greqia.
Mbledhja tashmë vazhdon normalisht, ku janë të pranishëm vetëm përfaqësues të PS-së dhe LSI-së, ndërsa ata të PBDNJ-së janë larguar.
Situata është qetësuar, por policia vazhdon të qëndrojë në vendngjarje

Leave a Reply

%d bloggers like this: