12 shtete për 6 muaj, udhëtimi me biçikletë i gruas shqiptare

“Udhëtimi i parë ka qenë më i vështiri. Kam bërë 2/3 e alpeve të Evropës. Natën e kaloj në çadër, asnjëherë në hotele dhe asnjëherë në kamping. Gjithashtu, nuk futem kurrë në restorante apo bare”, tregon Çuka.

Shoqëruesi i saj i vetëm në këtë aventurë ka qenë një qen, të cilin e ka gjetur 4 vite më parë në Tiranë dhe e ka marrë me vete.
Kur u pyet nëse ka ende destinacione që nuk i ka bërë dhe ka dëshirë t’i vizitojë, ajo u përgjigj: “Kur shikoj hartën e botës, mendoj që kam vizituar shumë pak”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *