Te ndryshme

64 foto historike të cilat mund të mos i keni parë më përpara

Të gjitha fotografitë më poshë tregojnë ngjarje të ndryshme për figurat historike ose evente të cilat ata kanë ndjekur. Janë fotografuar për të dokumentuar të tashmen, tani ata na ndihmojnë të dëshmojmë të shkuarën .

William Harley dhe Arthur Davidson, në 1914

William Harley and Arthur Davidson, 1914

Bill Gates i arrestuar pasi po ngiste makinën pa patente, në 1977

Bill Gates for driving without a license, 1977

The Beatles përpara se të bënin foton e tyre më historike

The Beatles before making their most historical picture

Muhammad Ali dhe Michael Jordan,në 1992

Muhammad Ali & Michael Jordan, 1992

The Beatles, 1960

The Beatles, 1960

Fabrika e parë e makinave në SHBA, Ford Inc. (1926)

The first car factory in US, Ford Inc. 1926

Robin Williams që i bashkohet grupit të nxitësve të tifozëve, 1980

Robin Williams joining the cheerleaders team, 1980

Halloween ne vitin 1900

Halloween 1900

Stadiumi Camp Nou , Barcelonë, në 1925

Camp Nou Stadium, Barcelona, 1925

Duke u zhvilluar një ndeshje boksi në Yankee Stadium, 1923

Boxing in Yankee Stadium, 1923

Chicago,në 1967

Chicago, 1967

Diane Keaton dhe Al Pacino në shesh xhirimin e “Kumbarit” , 1972

Diane Keaton and Al Pacino on The Godfather set, 1972

Bruce Lee duke kërcyer

Bruce Lee on a dance floor

Arnold Schwarzenegger duke vizituar New York-un për herë të parë, 1968

Arnold Schwarzenegger on his first time in New York 1968

Einstein dhe këpucët e tij të çuditshme

Einstein and his furry shoes

John F Kennedy dhe Marilyn Monroe

John F Kennedy and Marilyn Monroe

Osama Bin Laden dhe shokët e tij në judo

Osama Bin Laden and his judo mates

Një fëmijë me këmbët e tij artificiale, 1898

A kid with his artificial legs, 1898

Statuja e Lirisë përpara se të dërgohej në Amerikë

The Statue of Liberty before being sent to America

Duke realizuar filmin Batman, 1966

The making of Batman 1966

Fotografia e fundit që ju bë Titanikut përpara se të fundosej, 1912

The last picture of Titanic taken before sinking, 1912

Hachikō para se të varrosej

Hachikō before his burial

Jimi Hendrix dhe Mick Jagger. 1969

Jimi Hendrix and Mick Jagger. 1969

The Beatles dhe Muhammad Ali. 1964

The Beatles and Muhammad Ali. 1964

Martin Luther King,Jr dhe Marlon Brando (Kumbari)

Martin Luther King,Jr and Marlon Brando (The Godfather)

Charlie Chaplin dhe Albert Einstein

Charlie Chaplin and Albert Einstein

Chuck Norris dhe Bruce Lee

Chuck Norris and Bruce Lee

Steve Jobs dhe Bill Gates

Steve Jobs and Bill Gates

Ian Fleming dhe Sean Connery

Ian Fleming and Sean Connery

Charlie Chaplin dhe Mahatma Gandhi

Charlie Chaplin and Mahatma Gandhi

Marilyn Monroe dhe Sammy Davis, Jr.

Marilyn Monroe and Sammy Davis, Jr.

Vizatimet e para të Micky Mouse të bëra nga Walt Disney

The early Micky Mouse drawing by Walt Disney

Kompjuteri i parë në Angli, 1950

The first computer in England, 1950

Një maratonë në verën e parë Olimpike, Athinë,Greqi. 1896

Marathon on the first summer Olympic, Athens,Greece. 1896

Ura e San Franciskos nën ndërtim. 1937

Golden Gate under construction, San Francisco. 1937

Fidel Castro dhe Malcolm X, 1960

Fidel Castro and Malcolm X, 1960

Një grua e mbijetuar në Nagasaki, 1945

A woman survived in Nagasaki, 1945

Kurt Cobain dhe Krist Novoselic

Kurt Cobain & Krist Novoselic

Vladimir Putin adoleshent

Vladimir Putin as a teenager

Johnny Depp dhe Oasis

Johnny Depp dan Oasis

Muhammad Ali dhe një burrë që do të bëj vetëvrasje

Muhammad Ali and a man who tries to commit suicide

Torta e dasmës së mbretëreshës Elizabeth II ,1947

Queen Elizabeth II's wedding cake 1947

Robert Downey Jr, dhe Slash

Robert Downey Jr, and Slash

Koncerti i fundit i The Beatles

The Beatles' last concert

Kobe Bryant kur ishte 18. 1996

Kobe Bryant when he was 18. 1996

Fotoja e fundit e grupit The Beatles

The Beatles' last picture taken together

Bob Marley duke luajtur me një top

Bob Marley playing with a soccer ball

Maradona,Pele, dhe Michael Platini. 1988

Maradona,Pele, dan Michael Platini. 1988

Reklama e një kompjuteri ,në 1980

A computer ad, 1980s

Atletik Bilbao vs Manchester United. 1957

Athletic Bilbao vs Manchester United. 1957

Buzz Aldrin duke bërë në hapsirë një selfie. 1966

Buzz Aldrin doing a space selfie. 1966

Bill Gates

Bill Gates

President Bush duke j’iu komunikuar lajmi për kullat binjake 9/11/2001

President Bush receiving a news on 9/11/2001

Majmuni Jack, duke postuar me një gazetë e cila flet për të

Jack, posing with a newspaper about himself

The Rolling Stones,1963

The Rolling Stones,1963

Che Guevara dhe Fidel Castro,1965

Che Guevara and Fidel Castro,1965

Mali Rushmore nën ndërtim,1939

Mt. Rushmore under contruction,1939

Duke luajtur golf në një qiellgërvishtës. 1932

Playing golf on a skyscraper. 1932

Bananet e para në Norvegji,1905

The first banana arrived in Norway,1905

Një grup japonez dorëzohet para ushtrisë Amerikane

A japanese troop surrenders in front of US Armies

Sean Connery dhe Aston Martin DB5. 1965

Sean Connery and Aston Martin DB5. 1965

Eiffel Tower nën ndërtim. 1880s

Eiffel Tower Under Construction. 1880s

Sistem parkimi në New York, 1930

Parking System in New York, 1930

Një makinë një rrotëshe e prezantuar nga Goventosa de Udine , Itali. 1931

One wheel vehicle introduced by M. Goventosa de Udine , Italia. 1931

Barrack Obama adoleshent

Barrack Obama as a teenager

Koncerti i fundit i Jimi Hendrix. Festivali Dashuri dhe Paqe, Gjermani. 1970

Jimi Hendrix' last concert. Love and Peace Festival, Germany. 1970

Mahatma Ghandi në Londër

Mahatma Ghandi in London

Queenie, elefanti i parë që bën ski . 1950

Queenie, the first ski elephant. 1950s

Kurt Cobain i arrestuar

Kurt Cobain being Arrested

Steven Spielberg, në prapaskenën e një filmi

Steven Spielberg, Jaws, behind the scene.

Një lojtar firzamonike që qan në varrimin e Franklin D. Roosevelt

An accordion player cries at FDR's funeral

Heath Ledger dhe Christian Bale

Heath Ledger and Christian Bale

Johnny Depp dhe Noel Gallagher

Johnny Depp and Noel Gallagher

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button