Home / Ekonomia

Ekonomia

Lekaj-Fier, do e paguajmë dy herë

Koncesioni i rrugës Lekaj-Fier, u zgjodh pa garë dhe me shifra investimesh të dyshimta. Ekspertët thonë se nuk ka asnjë studim fizibiliteti të rrugës dhe se me vendosjen e traut me pagesë shqiptarët do e paguajnë dy herë këtë rrugë, ...

Read More »