Home / Parlamentare (page 20)

Parlamentare

Rama e Berisha përplasen në Kuvend

Debatet mes kryeministri Edi Rama dhe ish kryeministri Sali Berisha Rama: Sali, unë kam tre vjet këtu edhe është hera e parë që e përgatit me shkrim, tamam si ata dëshmitarët e rremë që përgatiteshin me shkrim kohën e partisë tënde ...

Read More »