Home / Anekdota

Anekdota

Të ëmblat rreze dielli

Klientja e bukur e katit më të sipërm të hotelit vendosi që të dilte atë të shtunë në terracën e ndërtesës dhe të bënte pak banja dielli. Veshi një kostum banje dhe vajti u shtri direkt përmbi një sipërfaqe të ...

Read More »

Albert Enistein dhe Charlie Chaplinin :

Kur Albert Enistein u takua me Charlie Chaplinin : Ajnshtajni tha : “Ç’ka me mahnit me se shumti tek arti juaj, eshte universaliteti. Ju nuk flisni asnje fjale, por megjithate…e gjithe bota ju kupton “. “Eshte e vertete” u pergjigj ...

Read More »