Home / Opinion (page 20)

Opinion

Opozitarizëm në kohë të koronavirusit

Në Shqipëri epidemia e panikut, po përpiqet ti zërë vendin epidemisë së Koronaviusit. Lajme të rreme rreth pranisë së koronavorusit janë shpërndarë në rrjete sociale, ndërsa disa mjekë që duan të bëjnë protagonistin opozitar dhe me panikun ndaj epidiemsë, po ...

Read More »

Presidenti që ndjehet emigrant

Është e vështirë ta marrësh seriozisht në ato që thotë, po aq sa në ato që bën. As fjalët dhe as veprat nuk i ka në lartësinë e pozitës që mban. Presidenti është serioz vetëm në kërcënime. Dhe, në dashakeqësi. ...

Read More »