Moda

Aktorja dhe e bija, kombinim perfekt ngjyrash

Kur bëhet fjalë për stil dhe elegancë në veshje, Jessica Alba nuk ka të meta. Kështu ka krijuar edhe imazhin e vet për shijen e hollë në veshje. Por nuk mbetet me kaq e bukura e “Sin City”.

Shikoni disa foto të aktores bukuroshe me vajzën e vogël trevjeҫare Haven në xhiron e së dielës në Los Angeles.

Më shumë se të kombinuara: me ngjyrat kaltër, të bardhë dhe rozë, nënë e bijë ishin duke u kthyer nga një prezantim në një aktivitet të vajzës 6-vjeҫare, Honor, në Los Angeles.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko gjithashtu
Close
Back to top button