Politika

Ambasadori Hoffman: Shtyrja e vizitës në Beograd, një veprim i zgjuar

hofmanAmbasadori i Republikës Federale të Gjermanisë në Shqipëri, Hellmut Hoffmann tha sot se shtyrja e vizitës së Ramës në Beograd në këto rrethana është një veprim i zgjuar.
“Ne e e kuptojmë se në rrethana fatkeqe është e diçka e zgjuar të shtysh një vizitë të rëndësishme. Ne ndajmë pikëpamjet e shumë të tjerëve se është e rëndësishme për të gjithë që të vazhdojmë të angazhohemi në mënyrë konstruktive dhe kjo është mënyra e vetme për rajonin që të ketë progres”, u shpreh ambasadori gjerman..

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button