Kronika

Arrestohet Arlind Gjokutaj, sekretari i përgjithshëm ministrisë së Financave dhe dy drejtorë

Arrestimet vijnë pas hetimeve mbi të pandehurin Ilir Thana. Ky i fundit akuzohet për mashtrim.

Hetimet janë kryer për zyrtarë të zyrës përmbarimore dhe Ministrisë së Financave të cilët me veprimet e bëra në kundërshtim me ligjin kanë shkaktuar një dëm ndaj buxhetit të shtetit që raportohet se kap shifrën e 1.2 milionë eurove.

Akuza mbi të cilat është kërkuar arrestimi, lidhet me një kontratë blerje të firmosur mes Ilir Thanës dhe Drejtorisë së Shërbimit Qeveritar për privatizimin e një objekti magazinë nr.2 në vitin 1992.

Related Articles

Nje koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button