Kronika

Bici: INUK nuk ka bërë prishje selektive

IKI1Drejtoresha e Inspektoriatit Ndërtimor Urbanistik Kombëtar, Dallëndyshe Bici në komunikim me median të premten, u shpreh për gjendjen aktuale të ndërtimeve pa leje.

Bici deklaroi se, INUK nuk ka bërë asnjë prishje selektive. “Janë rreth 700 ndërtime që do të prishën në Tiranë. Po ashtu janë duke u verifikuar edhe lejet apo legalizimet e objekteve që janë dhënë në kundërshtim me ligjin.”

“Gjithashtu”-, tha drejtoresha e INUK, “me vëmendje dhe transparence do të verifikohen edhe ato leje apo legalizime të objekteve që kanë zabtuar hapësirat publike. Ndërsa aksioni do të vazhdojë në të gjithë territorin.” u shpreh ajo

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button