Maqedonia

Dimovski: Do të mundohemi t’ju afrohemi shqiptarëve

Deputeti i OBRM-PDUKM-së, Ilija Dimovski ka thënë se në të kaluarën nuk kanë pasur mundësi të ju afrohen shumë qytetarëve shqiptarë dhe për këtë rast ka thënë se edhe pse faktorë të ndryshëm kanë bërë që të largojnë partinë e tij nga popullata shqiptare ato do të insistojnë në përafrim në të ardhmen, shkruan Telegrafi Maqedoni.

Dimovski gjithashtu ka thënë se fjalët që i flet në gjuhën shqipe është munduar që t’i përdor në komunikim me shqiptarët por edhe në të ardhmen do të mundohet që të intensifikojë komunikimin me shqiptarë.

Dimovski është deputet i OBRM-PDUKM-së. Ai ka qenë deputet i kësaj partie e cila në çdo rebalanc buxheti nuk ka miratuar investime për vendbanime shqiptare.

OBRM-PDUKM ka paralajmëruar edhe propozim për gjuhën shqipe.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button