Moda

Disenjatorët e famshëm për vjeshtën 2014 sjellin një larmi të vërtetë

disenjator-euml-t-e-famsh-euml-m-p-euml-r-vjesht-euml-n-2014-sjellin-nj-euml-larmi-t-euml-v-euml-rtet-euml_hdJemi në sezonin i cili do të jetë i llojllojshëm në tërësi – me ngjyra, forma, materiale… Ngjyrat neutrale dhe lëkura janë të obligueshme, mirëpo edhe mënyra ekstravagante e përdorimit dhe loja me ngjyra e dizajnëve.

Stili rok
Ngjyrat me perishane, fustanet (të shkurtër, të gjatë), pantallonat vetëm në një shikim joshin me ngjyrat e veta, transmeton Telegrafi.

“Të mbroheni e të qëndroni”
Palltot dhe xhaketat të cilat mund të kombinohen në raste të ndryshme, aq më parë për shkak se na vijnë në ngjyra të ndryshme. 

Loja me hijesime
Njëra ndër karakteristikat të cilat i ka vendosur ky trend është transparenca të cilën duhet ditur si të përdoret. Koleksioni merr frymë me lojën e hijesimit, dantellave dhe formave, ndërkaq të gjitha së bashku i lidh pikërisht nota transparente. 

Urban retro
Thjeshtësia me maksimalisht tri ngjyra do t’i kënaqë të gjitha nevojat e klientëve të cilët mallëngjehen me klasiken, por edhe me modernen njëkohësisht.

 

Tregime lulesh
Kombinimin e vërtetë të modeleve me lule tani e gjeni në koleksionet e vjeshtës.

 

Moda në mënyrën tjetër
Moda e cila mund të përshkruhet si e veçantë, mirëpo ndonjë nga to vërtet është e dizajnuar vetëm për ata më të guximshmit. 

Jeta sportive
Adhuruesit e sporteve dhe moda do të gjejnë vendin e vet, sepse kombinimet e mrekullueshme në stilin sportiv do të magjeps çdo kërkesë të klientëve.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko gjithashtu
Close
Back to top button