Parlamentare

Diskutohen dy pr/ligje në fushën e shëndetesisë

12KUVENDKuvendi nisi punimet e seancës plenare të radhës me diskutimin e dy projektligjeve në fushën e shëndetësisë, “Për Urdhërin e Stomatologut” dhe “Për Urdhrin e Farmacistëve”, të cilët synojnë rritjen e kontrollit të vazhdueshëm dhe cilësisë profesionale në ushtrimin e këtyre profesioneve.
Seanca e sotme ka në rend dite dhe diskutimin e disa shtesave në ligjin “Për tregtarët dhe shoqëritë tregtare”, si dhe miratimin e një ndryshimi në vendimin “Për fillimin e procedurave parlamentare për auditimin e veprimtarisë ekonomike të KLSH-së”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button