Kuriozitete

Djaloshi me duar gjigante, shokon botën

kaleem-noaKaleem, prindërit e të cilit fitojnë vetëm 18.72 euro në muaj, nuk është në gjendje të bëjë gjërat themelore dhe është injoruar gjatë gjithë jetës së tij. Ky djalosh po huton edhe mjekët në Indi-pasi që duart e tij kanë proporcione gjigante. Duart e 8 vjeçarit Kaleem peshojnë 8 kg dhe kanë gjatësi prej 33 cm secila. Fansi i kriketit nuk është në gjendje të bëjë gjërat themelore – duke përfshirë lidhjen e këpucëve- dhe është ngacmuar dhe injoruar gjatë gjithë jetës. Ai tha: “Nuk shkoj më në shkollë sepse mësuesja thotë se duart e mia po i frikësojnë nxënësit e tjerë.” “Disa nga nxënësit më rrihnin dhe më ndiqnin deri tek shtëpia ime. E kam vështirë të vishem, të mbërthej bluzën time pa ndihmën e dikujt”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button