Keshilla

Dushi i ftohtë ndihmon për rënien në peshë

eac7cbf0-32ff-4e9a-9da0-3ffe769cce6e---0-Një dush i ftohtë në mëngjes nuk ndihmon vetëm në reklasim të trupit dhe mendjes. Ai gjithashtu nxit trupin tuaj që të shkrijë yndyrat dhe kështu dukshëm do të shpejtojë metabolizmin prej 12 deri në 15 orë.

Patjetër duhet të bëni dush në ujë në temperaturë midis 15 dhe 20 gradësh celsius dhe të qëndroni në ujë më shumë se 15 minuta.

Mos përdorni dushin e ftohtë nëse keni probleme me zemrën, me shtypjen e gjakut apo me diabetin. Ndryshimet e temperaturës së trupit mund të ndikojnë përkohësisht në qarkullimin e gjakut.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button