Kronika

FOTOT/ Çlirohen hapësirat publike te “Komuna e Parisit”

Lagja “Komuna e Parisit” këtë mëngjes është zgjuar ndryshe.

Pronarët e bizneseve buzë rrugës gjatë gjithë ditës së sotme kanë filluar një e nga një të çmontojnë ndërtimet e tyre që kishin zënë hapësirën publike.

I gjithë ky proces ka vijuar pa nevojën e forcave të policisë dhe pa asnjë kundërshtim nga ata që menaxhonin këto dyqane.

Më poshtë po sjellim nëpërmjet fotografive atë çka ka ndodhur sot në një nga lagjet më të populluara të Tiranës.

Kliko ne foto per nje pamje me te zmadhuar

Related Articles

Nje koment

  1. A do vazhdoj prishja e murit tek “Maria Mazzarela’? Po shkolla “Kristaq Rama”?Po gardhi i UYT?Me nje fjale a do te lirohet i gjithe trotuari i “k.Parisit”?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button