Kronika

Historia e grabitjes së 79 orëve prej ari nga kosovarët në Bahrein

grabitjaDy dëshmitarë arabë kanë dëshmuar të martën nga Bahreini kundër një bande të fuqishme grabitësish kosovarë.

Menaxheri dhe punëtori i një lokali në të cilin qenë grabitur 79 orë “Rolex” të arit kanë dëshmuar nëpërmjet videolidhjes nga Bahreni për grabitjen që disa burra të veshur me veshje grash arabe kishin bërë.

Seanca ka qenë e mbyllur dhe është zhvilluar në kuadër të hetimeve që Prokuroria po kryen kundër Rrahman Aliut, Gentian Abazit, Ekrem Gashit, Amin Sejdinit, Haki Gashit, Elvis Goxhufit, Petrit Franit dhe Astrit Dedajt. Disa prej të dyshuarve që gjenden në paraburgim janë njerëz të Enver Sekiraçës.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button