Kronika

ILDKP: Kallëzim penal për 11 zyrtarë

Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive, ka vendosur masa administrative dhe kallëzim për ndjekje penale për 11 zyrtarë për veprat penale të parashikuara nga neni 257/a i Kodit Penal.

ILDKP-519x35010Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive, bëri me dije sot nëpërmjet një njoftimi për mediat se “Subjekte për të cilët është vendosur masa administrative dhe ndjekja penale janë në funksione të ndryshme të administratës së shtetit si; Margret Plloçi, për funksionin Inspektor i Lartë, ILDKP, Jetnor Gjoka, për funksionin Inspektor, Drejtoria Përgjithshme e Tatimeve, Jonida Spahija, për funksionin Doganier, Drejtoria Përgjithshme e Doganave, Manushaqe Kromollari, për funksionin Përgjegjës Operacionesh, Drejtoria Përgjithshme e Doganave,Ylljon Hasanaj, për funksionin Drejtor, Drejtoria e Trajtimit të Studentëve, Shkodër, Ritvan Hebaj, për funksionin Drejtor, Bordi i Kullimit, Shkodër, Fatmir Qeleposhi, për funksionin Oficer Ndërlidhës, Ministria e Mbrojtjes, Marion Hasanaj, për funksionin Inspektor, Drejtoria Përgjithshme e Tatimeve, Nestor Ruço, për funksionin Doganier, Drejtoria Përgjithshme e Doganave, Arben Lekaj, për funksionin Inspektor, Drejtoria Përgjithshme e Tatimeve, Adem Halilaj, për funksionin Drejtor, Ministria e Mbrojtjes.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button