Kronika

INUK rifillon aksionin për prishjen e ndërtimeve pa leje në rrugën e Elbasanit

INUK-rifillon-aksionin-për-prishjen-e-ndërtimeve-pa-leje-në-rrugën-e-Elbasanit-1-466x350 INUK rifilloi sot rreth orës 12:00 aksionin për prishjen e ndërtimeve në rrugën e Elbasanit, në kuadër të projektit për zgjerimin e saj.

Efektivat e INUK nisën punën për prishjen e këtyre objekteve me lavazhet e ndodhura përrballë “Sofrës së Ariut” dhe vijoi më tej drejt kryqëzimit të rrugës së Elbasanit me rrugën 3 Vëllezërit Kondi me prishejn e të tjara ndërtimeve pa leje.

Vetëm sot u prishën 3 objekte ndërsa për realizimin e këtij projekti do të prishen edhe rreth 10 objekte të tjerë.

INUK rifillon aksionin për prishjen e ndërtimeve pa leje në rrugën e Elbasanit INUK rifillon aksionin për prishjen e ndërtimeve pa leje në rrugën e Elbasanit

Të gjitha veprimet e INUK u kryen konform ligjit dhe në mirëkuptim të plotë me pronartët, të cilët kishin liruar objektet për të mundësuar prishjen e ndërtimeve të jashtëligjshme.

INUK rifillon aksionin për prishjen e ndërtimeve pa leje në rrugën e Elbasanit

INUK rifillon aksionin për prishjen e ndërtimeve pa leje në rrugën e Elbasanit

Njëherazi INUK njofton se inspekton dhe mban në kontroll të gjithë territorin e vendit për ndërtimet pa leje dhe në vijim të zbatimit me përpikmëri të ligjit do prishë të gjitha objektet e paligjshme kudo që ato ndodhen për të mundësuar realizimin e projekteve me rëndësi kombëtare.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button