Kronika

ISHTI reagon për shpërthimin e rafinerisë: Shkak mosrespektimi i rregullave teknike

Inspektoriati Shtetëror Teknik Industrial  ka reaguar për shpërthimin e ndodhur një natë më parë në rafinerinë e naftës në Ballsh.

Sipas këtij institucioni shkak për këtë shpërthim është bërë mosrespektimi i rregullave teknike të shfrytëzimit, gjatë vënies në punë të impiantit të hidropastrimit të karburanteve.

Sipas ISHTI gjatë vënies  në punë të pajisjes u rrit presioni hidrogjen 3 herë mbi normalen  dhe nuk ka funksionuar valvula e sigurimit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button