Kronika

Jepen masat e sigurisë për 7 arrestuarit lidhur me supervjedhjen në BSH

vjedhja-320x153Gjykata e Tiranës ka dhënë sot masat e sigurisë për të arrestuarit e vjedhjes së 713 milionë lekëve nga thesari në Bankën e Shqipërisë.

Gjykata dha masën e sigurisë me burg për të akuzuarit Lavdim Cani (specialist i arkës stok) dhe Dhimitër Davidi (vëzhgues-operator).

Organi i akuzës kishte kërkuar që gjykata të caktonte masën e arrestit me burg deri në përfundim të hetimeve për të gjithë të akuzuarit, Petrit Ramohitaj, Liljana Tusha, Lavdim Cani, Myzejen Belba, Dhimitër Davidi, Bashkim Xhilaga dhe Kleves Bejtaj.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button