Kronika

Në gjyq 5 zyrtarë të Drejtorisë Arsimore Fier, punësonin mësues dhe nuk i paguanin

drejtoria-arsimore-fier-320x240Drejtoresha e Arsimit të Fierit Miranda Bullati si dhe 4 punonjës të Drejtorisë Rajonale Arsimore të Fierit janë akuzuar për shpërdorim detyre nga Prokuroria e këtij rrethi, e cila ka dërguar për gjykim, dosjet e tyre.

Këta persona akuzohen se në bashkëpunim me njëri tjetrin kanë regjistruar në listë pagesa me kontratë të rregullt një numër të madh mësuesish, më shumë se numri i përcaktuar nga Ministria e Arsimit të cilët nuk i kanë paguar pasi pagesa e tyre tejkalonte fondin e pagave.

Personat e akuzuar për shpërdorim detyre
1. Miranda Bullati, Drejtore e Drejtorisë Arsimore Fier
2. Ylli Malaj, shef kuadri
3. Tatjana Ferko, specialiste
4. Suzana Nazëraj, specialiste
5. Eliza Nako, specialiste

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button