Europa

Juncer dënon si një akt barbar dhe të patolerueshëm sulmin kundër ”Charlie Hebdo”

 Presidenti i Komisionit Evropian, Jean-Claude Juncker dënoi si një akt të patolerueshëm dhe një barbari sulmin kundër selisë të të përjavshmes satirike franceze ”Charlie Hebdo”, ku si pasojë humbën jetën 12 persona.

juncer-12“Jam shumë i tronditur nga ky sulm brutal dhe çnjerëzor që ka goditur selinë e ”Charlie Hebdo”-s. Ky është një akt i patolerueshëm, një barbari që na kërkon të gjithëve të jemi njerëzor dhe evropianë”, theksoi Juncer, cituar në një komunikatë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button