Moda

Këpucë portokalli për verën 2014, për një stil unik

Nëse stina e pranverës ishte e ngjyrosur me roze, ajo verore nuk mund te mos ngjyrosej me portokalli dhe sfumaturat e saj. Nuanca qe te kujtojnë diellin, kremrat për detin, nxirjen dhe çadrat e plazhit, orange ri propozohet përmes firmave te stilisteve me te rëndësishëm, dhe jo vetëm, ne shume aksesore dhe duke filluar nga këpucët.

Këpucët portokalli për verën 2014 janë absolutisht një must, ne fakt mund te zgjidhni një look shume basic, por me një kusht qe te ndizet nga një pale këpucësh vitaminike portokalli. Për ti kombinuar është shume e thjeshte nga sa mund te mendoni, sepse tentohet gjithmonë për tu veshur ne te njëjtën mënyrë, mbase me jeans dhe një bluze vetëm te bardhe ku mund te kombinoni sandale portokalli.

Dior synon për balerina ne këtë ngjyre, shume shik, por edhe te kushtueshme, por mund te frymëzoheni nga modelet tij për ti kombinuar me veshjet. Gjithashtu mund te synoni edhe për zgjedhje low cost për një pale sandale me gisht portokalli për te vajtur ne det. Nuk mund te mungonin edhe sandalet me taka ne ngjyrën portokalli, ku zgjedhja është e gjere.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko gjithashtu
Close
Back to top button