Kronika

Kukës, banorët e tokave të përmbytura nga Fierza protestë: Duam dëmshpërblim

Banorët në Kukës, tokat e të cilëve janë përmbytur nga Fierza kanë dalë sot në protestë.

Protesta-UdenishtAta kanë kërkuar dëmshpërblim për dëmin që iu është shkarkuar, ndërsa paralajmërojnë protesta të dhunshme nëse qeveria nuk reagon.

Në këto momente ata ndodhen përpara prefekturës së Kukësit, dhe kërkojnë një takim me prefektin për problemin e tyre.

Ndër të tjera ata kanë kërkuar edhe një takim me ministrin e Energjetikës, Damian Gjiknuri.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button