Kuriozitete

Kush trembet më shumë?….

“Ata janë më të trembur nga ju, se ju nga ata” është shprehja që çdo fëmijë ka dëgjuar nga prindërit e tij kur përballen me një merrimangë apo ndonjë tjetër krijesë.

Na duhet të themi, që jemi gjithmonë skeptik për këtë këshillë, derisa pamë këtë video të ariut dhe të burrit që përballen me njëri-tjetrin në Kaliforni. Ata janë të dy të terrorizuar nga njëri-tjetri.

“Hej, ti djali nga ana tjetër e rrugës me kamera, faleminderit që më lajmërove që për pak u përplasa me një ari!”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button