Parlamentare

Kuvendi zgjedh sot dy anëtarët e rinj të AMA-s

Gjate-seances-plenare-ne-Kuvendin-e-Shqiperise-17-525x350Kuvendi i Shqipërisë në seancën e sotme plenare pritet të zgjedhë dy anëtarët e rinj të Autoritetit të Medias Audiovizive (AMA), të propozuar nga maxhoranca, Gledis Gjipali dhe Pirro Misha.
Rendi i ditës i parlamentit përfshin sot dhe diskutimin e disa ndryshimeve në ligjin “Për sektorin minerar”, ratifikimin e memorandumit të mirëkuptimit për kuadrin institucional të inisiativës për gatishmërinë dhe parandalimin e katastrofave për Evropën Juglindore, si dhe ratifikimin e marrëveshjes, ndërmjet qeverisë shqiptare dhe asaj boshnjake për mbrojtjen e ndërsjelltë të informacionit të klasifikuar.
Kuvendi pritet të votojë sot dhe projektvendimin “Për shqyrtimin me procedurë të përshpejtuar të disa ndryshimeve në ligjin “Për akcizat”

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button