Kronika

Mbyllen të tjera lokale nate në Tiranë, problematike për zhurmat dhe konfliktet

lokale1Inspektorati Shtetëror i Mjedisit (ISHM) ka vijuar aksioni për mbylljen e disa lokaleve të natës të cilat kanë rezultuar mjaft problematike për shka ktë ndotjes akustike dhe konflikteve që shpesh krijoheshin mes klientëve ne ambientet e tyre.

Pas pezullimit të lejes për disa lokale nate pak ditë më parë, ISHM bën me dije se tashmë lejet e ketyre ambienteve janë pezulluar. Ndërkohë, gjatë një aksioni të ndërmarrë mbrëmjen e djeshme janë mbyllur edhe disa lokale të tjera nate që ishin shfaqur problematike për banorët e zonave përreth tyre.

“Bashkëpunim i suksesshëm me Policinë e Shtetit ka bërë të mundur që të mbyllen lokalet: Club Buterfly, Club Mexico, Club Candy Strep, Maria Bonita, Club Amsterdam, Muzike live Valentino, Muzik Live Zio Nino, Club Ferrari, Tallava Lili”, – thiuhet në njoftimin e ISHM.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button