Bota

Merren peng klientët e një kafeneje në Sidnei të Australisë

Një operacion i madh policor është në proces në Sydney te Australisë, ku persona ende te paidentifikuar , por që mbajnë flamur me shkronja arabe , kane marrë peng njerëzit që ndodheshin në një kafene.

Foto e marre ne  Lindt Cafe ne Martin Place ne  15 dhjetor, 2014 në Sydney, Australi.
Foto e marre ne Lindt Cafe ne Martin Place ne 15 dhjetor, 2014 në Sydney, Australi.

CNN thotë se janë të paktën 13 pengje të mbajtur brenda lokalit të quajtur Cokollate Cafe Lindt.
CNN ka publikuar një fotografi të njerëzve brenda ndërtesës që mbajnë një flamur të zi me Arabisht shkruar mbi të.Flamuri thotë: “Nuk ka zot tjetër veç Allahut dhe Muhamedi është profet i tij.”
Video tregoi njerëz, me sa duket pengjet, me duart e tyre lart.
Kryeministri australian Tony Abbott tha gazetarëve se autoritetet ende nuk e dinin motivimin e personit apo personave përgjegjës për kete situatë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button