Kronika

Ministria e Brendshme publikon numrat e llogarive bankare në ndihmë të familjeve

Për të gjithë ata që duan të kontribuojnë në ndihmë të familjeve në nevojë, Ministria e Punëve të Brendshme bën publik numrat e llogarive bankare.

PERMET-1-350x1972Në njoftimin për shtyp, Ministria e Punëve të Brendshme falënderon të gjithë qytetarët, organizatat dhe përfaqësuesit e biznesit që në këto ditë të vështira për shkak të situatës së rënduar të reshjeve kanë shprehur gadishmërinë për të ndihmuar me kontributin e tyre për familjet, banesat e të cilave janë dëmtuar nga përmbytjet.

Shtabet e Emergjencave Civile dhe Strukturat e Drejtorisë së Emergjencave Civile po vijojnë të zbatojnë në terren operacionin për shpërndarjen e ndihmave për banorët në vështirësi.

Për të kontribuuar me ndihma materiale, janë në dispozicion numrat e telefonit:

0694109091

0694109092

Për të gjithë ata që duan të kontribuojnë në ndihmë të familjeve në nevojë, Ministria e Punëve të Brendshme bën publik numrat e llogarive bankare “BASHKË me fëmijët dhe familjet e prekura nga përmbytjet”:

Banka Credins

IBAN ne ALL (Lek):        AL29 2121 1016 0000 0000 0030 0001

IBAN ne EUR :              AL72 2121 1016 0000 0000 0030 0003

IBAN ne USD:               AL02 2121 1016 0000 0000 0030 0002

Banka Raiffeisen

IBAN ne ALL (Lek):        AL38 2021 1013 0000 0000 0015 7945
IBAN ne EUR :              AL85 2021 1013 0000 0000 0115 7945
IBAN ne USD:               AL35 2021 1013 0000 0000 0215 7945

Banka ProCredit

IBAN ne ALL (Lek):        10-86135000-01

IBAN ne EUR :              10-86135001-02

IBAN ne USD:               10-86135002-03

Banka Kombetare Tregtare

IBAN ne ALL (Lek):        AL44 2051 1014 3288 86CL TJCL ALLA

IBAN ne EUR :               AL11 2051 1014 3288 86CL TJCF EURA

IBAN ne USD:                AL55 2051 1014 3288 86CL TJCF USDA

Tirana Bank

IBAN ne ALL (Lek):        AL47 2061 1183 0000 0108 2000 0011

IBAN ne EUR                AL20 2061 1183 0000 0108 2000 0012

IBAN ne USD                AL74 2061 1183 0000 0108 2000 0010

Intesa SanPaolo

IBAN ne ALL (Lek):        AL37 2081 1008 0000 0020 2453 0701

IBAN ne EURO              AL10 2081 1008 0000 0020 2453 0702

IBAN ne USD                AL80 2081 1008 0000 0020 2453 0703

Union Bank

IBAN ne ALL (Lek):        AL50 2141 1209 0111 1009 2516 0413

IBAN ne EURO              AL40 2141 1209 0111 1009 2525 0221

IBAN ne USD                  AL66 2141 1209 0111 1009 2525 0141

Societe Generale Albania

IBAN ne ALL (Lek):        AL86 2131 1013 0000 0000 0084 1534

IBAN ne EURO              AL32 2131 1013 0000 0000 0084 1536

IBAN ne USD                AL05 2131 1013 0000 0000 0084 1537

Banka credit Agricole

IBAN ne ALL (Lek):        AL38 2101 1012 0000 0000 0003 8968

IBAN ne EURO                  AL21 2101 1012 0000 0000 0007 1963

IBAN ne USD                     AL38 2101 1012 0000 0000 0004 8280

Banka NBG

IBAN ne ALL (Lek):        AL43 9011 1013 0022 0997 1000 0018

IBAN ne EURO                  AL76 9011 1013 0022 0997 1001 6011

IBAN ne USD                     AL20 9011 1013 0022 0997 1000 1014

Veneto Banka

11 655 EURO/USD /ALL

IBAN                        AL84 2041 1017 0000 0000 0001 1655

Banka e Bashkuar e Shqiperise (UBA)

IBAN ne ALL (Lek):        AL60 2031 1003 2010 1520 1101 0928

IBAN ne EURO                  AL71 2031 1003 2010 1490 1101 0929

IBAN ne USD                     AL88 2031 1003 2010 1400 1101 0929

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button