Maqedonia

MPB ndalon hyrjen e këngëtarëve nga Kosova në Maqedon

labinotiMPB-ja, e Maqedonise ka marrë vendim që të ndalojë hyrjen në Maqedoni të këngëtarëve nga Kosova të cilët përmes rrjeteve sociale kanë paralajmëruar pjesëmarrjen në protestat e së premtes në Shkup kundër rastit Monstra. Nga policia ende nuk e kanë konfirmuar këtë lajm por burime të TV ALSAT M thonë se një vendim i këtillë është marrë pas pjesëmarrjes në protesta një javë më parë të këngëtarit kosovar Labi në Shkup, por edhe pjesëmarrjes së disa këngëtarëve nga Maqedonia dhe Kosova në protestat e dy ditëve më parë në Prishtinë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button