roze

Muza Kristen Stewart

Njihet si muza e stilistit Karl Lagerfeld dhe Kristen Stewart nuk e zhgënjeu këtë të fundit gjatë një seti fotografish në një plazh të Malibusë në Kaliforni. 

1424256249kristen9Aktorja 24-vjeçare tregoi talentin e vet edhe në fushën e modelingut me disa modele fustanesh të Chanel, të frymëzuar nga mesjeta

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button