Keshilla

Një spray natyral për flokët dhe lëkurën në verë

kokosReceta e spray-t që do t’ju paraqesim më poshtë, i cili mund të pregatitet nga vetë ju në mënyrë të pavarur në kushtet e shtëpisë, i jep lëkurës suaj freski dhe mbron flokët në verë nga djegia si dhe nga kripërat e dëmshme të ujit të detit apo pishinës. Receta Nevojitet një shishe spray bosh dhe 2-3 lugë gjelle me vaj kokosi ose susami. Fillimisht mundohuni të hidhni me kujdes vajin në brendësi të shishes së sprayt. Më pas shtojini ujë dhe përziejeni mirë disa herë, në mënyrë që vaji dhe uji të bëhen një masë e vetme. Është një përzierje e thjeshtë dhe shumë efekektive për të qetësuar flokët nga plazhi si dhe për t’i mbajtur ata të butë. Flokët ushqehen dhe mbrohen nga rrezet e dëmshme UVA dhe UVB.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button