Moda

Nuancat e rozës për verën

Është femërore, romantike dhe pak retro, roza, ne te gjitha sfumaturat e saj, është ngjyra ne tendence për 2014. Nga tonalitetet pastell tek ato me te ndezura, nuanca femërore dominon pasarelat (dhe si pasoje dhe vitrinat) te kësaj stine, duke na çuar pak prapa me kohen, kur ajo ngjyre ishte e kudo ndodhur.

Barbie-Girl dhe Pink Ladies ne te gjithë boten, ky është momenti për te treguar se ngjyrën roze nuk e veshin vetëm femrat e pasionuara pas kësaj ngjyre por edhe ato te cilat mendojnë se kjo ngjyre nuk bën për to.

Roze karamele- Me e përshtatshme për ngjyre lëkurë te çelur, për biondet dhe sigurisht për me romantiket, roza karamele, është sfumatura me e zbehte dhe shik e kësaj ngjyre për verën. Nëse kombinohen me te bardhen apo me grinë tregon shume elegance, visheni me një veshje te zeze apo blu nëse dëshironi ta bëni me sportive.

Roze Shocking- Perfekte për lëkurë me te erret dhe për brunet, roza shocking nxjerrin ne pah flokët e erret, trukuar me sfumatura te ngjyrës se zeze dhe te lejlas. Perfekte është dhe total pink e cila mund te kombinohen me këpucë te zeza ose te bardha.

Roze koral- Kombinohet bukur me ato me femrat qe kane tipare te kuqe. Nëse kombinohet  me ngjyrën e gabuar rrezikon te duket një katastrofë, ja perse roza koral kombinohet me se shumti me te zezën ose ne mbrëmje me te artën. Perfekte për një femër elegante qe dëshiron te tregoje se ka shije.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko gjithashtu
Close
Back to top button