Politika

Opozita dhe mazhoranca bien dakord/ Balla: Mbledhjet me prani fizike, por me certifikatë Covid

Mbledhjet e komisioneve parlamentare do të zhvillohen me prezencë fizike të deputetëve, me kushtin që të paraqesin testin negative të Covid 19 ose certifikatën e vaksinimit.

Në një deklaratë për mediat, Taulant Balla tha sot se kanë rënë dakord për mënyrën e zhvillimit të mbledhjeve.

Falenderoj deputetët e opozitës, që ramë dakord për mënyrën e  zhvillimit të mbledhjeve të komisioneve, duke e vendosur dhe kuvendin në të njëjtën linjë me universitetet, me shkollat dhe qasje të tjera. Pjesëmarrja do të jetë fizike, me kushtet e testit negativ, të bërë jo më herët se 48 orë ose  certifikatën e vaksinimit”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button