Moda

Pantallona të shkurtra për ditë të nxehta: Si t’i vishni xhinset e shkurtra!

Jeni nisur për të shkuar në pishinën më të afërt apo për argëtim në mbrëmje? Pantallonat e shkurtra seksi teksas mund t’ju shërbejnë në çdo rast

Megjithatë, transmeton Telegrafi, nëse nuk jeni adhuruese e pantallonave të shkurtra teksas, mund t’i vishni edhe bermundet e shkurtra gjithashtu teksas.

Vlejnë rregulla të njëjta edhe për këtë pjesë rrobash, si edhe për pantallonat e nxehta të shkurtra, mirëpo bermudet xhins janë më pak provokative dhe ideale për femrat të cilat dëshirojnë t’i nxjerrin në pah këmbët, por që nuk janë të guximshme apo thjesht nuk dëshirojnë të nxjerrin në pah diç më tepër.

Prandaj, tregoni guximin dhe vishni, krahas fanellës me print, kaftan apo me këmishë me lara në formë kutiash.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko gjithashtu
Close
Back to top button