Te ndryshme

Plazhi më i bardhë në botë

plazhiKëtu mund të gjeni rërën më të bardhë në botë. Ai është Hyams Beach dhe është shënuar në Librin e Rekordeve Guiness si plazhi më i bardhë në të gjithë botën. Plazhi australian ndodhet në New South Wales, një lokalitet në Jervis Bay, 180 km larg nga Sidney. Përveç rërës magjepsëse, Hyamas Beach ofron edhe një park detar dhe bimësi me pyje të larta, në të cilat mund të shijoni shëtitje të ndryshme dhe të mahniteni nga bukuria e të gjithë zonës. Falë ujërave shuam të pastra dhe të kristalta, mund të zhvillohen zhytje të shumta, lojëra nënujore, xhiro me barka dhe pse jo, fotot më të bukura të shkrepura në këtë planet.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button