Te ndryshme

Rrugët më të bukura në botë

Sa herë që doni të vizitoni një qytet ndryshe nga të tjerët, ajo që bie më shumë në sy, në përgjithësi, janë rrugët apo bulevardet, të cilat përgjithësisht nuk ngjajnë shumë me njëra-tjetrën, por që në qytete që janë pranë mes tyre, mund të kenë të njëjtën strukturë ndërtimi, ose të ngjashme.

Më poshtë po ju prezantojmë disa nga rrugët më të bukura që mban ky planet. Janë vërtetë interesante dhe njëra më e bukur e më e veçantë se tjetra. Ju ftojmë të lexoni emrat e tyre dhe vendet ku ndodhen.

Champs Elysees, Paris, France

La Rambla, Barcelona, Spain

Las Vegas Strip, Nevada, US

Nanjing Road, Shanghai, China

Via Dolorosa, Jerusalem

Nevsky Prospekt, St. Petersburg, Russia

Broadway, New York City, US

Via Appia, Rome, Italy

Paseo de la Reforma, Mexico City, Mexico

Piccadilly Circus, London, UK

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button