Parlamentare

Pranvera Strakosha zgjidhet Komisonere për Mbikqyrjen e Shërbimit Civil

0602-Gjate-seances-plenare-ne-Kuvend-Foto-Albert-Myftaraj2-525x350Kuvendi miratoi të enjten me 73 vota pro, 4 vota kundër dhe 2 abstenime
vendimin për zgjedhjen e Pranvera Strakoshës në postin e Komisionerit për Mbikqyrjen e Shërbimit Civil.
Përmes votimit të fshehtë me elektronikë znj. Strakosha mori më shumë vota përballë kandidaturës së Albana Bashës, e cila kishte 8 vota pro, 68 vota kundër, ndërsa 3 deputetë abstenuan.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button