Rajoni

Putin dhe Vuqiq: Ndoshta marrveshja për kuotat eksportit të atomjeteve në Rusi

serbi 3Presidenti i Rusis Vladimir Putin ka deklaruar ne Beograd qe marrdhenjet tregtaro-ekonomike ne mes Serbis dhe Rusise po zhvillohen me sukses, si dhe ate qe ne takimet me zyrtaret serb do te kete shume tema per bisedime, duke perfeshir edhe kuotat per eksportin e automobilave te Fiatit ne Rusi. Ne fillim te bisedimeve me kryeministrin e Serbis Aleksandar Vuqiq, si nje nga sferat qe ka perspektiv per zhvillimin e metejshem te bashkpunimit Putin ka permendur bujqesin. Per Serbine tani eshte rasti i mire qe te zeje nje vend te mire ne tregun rus, ka deklarur Putin. Putin dhe Vuqiq kane deklaruar se sasia e kembimit tregtar ne pjesen e pare te ketij viti eshte rritur.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button