Ekonomia

Qeveria, investim 31 milionë lekë për rrugën e Komunës Rrethina

Kryeministri-Rama-se-bashku-me-Ministrin-Haxhinasto-inspekton-punimet-e-rruges-se-Elbasanit-Foto-Flor-Abazaj-ATSH-466x350Kryeministri Edi Rama inspektoi sot punimet në rrugën Grudë e Re – Qendër Golem, në Komunën Rrethina.

Rruga me gjatësi 1.5 km, është investim i Qeverisë me vlerë rreth 31 milionë lekë dhe lehtëson lëvizjen për 3500 banorë të zones.

Rruga shkurton ndjeshëm distancën që lidh fshatrat Grudë e re dhe Golem me qytetin e Shkodrës  dhe me qendrën e komunës Rrethina.

Kryetari i Komunës Rrethina u shpreh se në 23 vjet, nuk është bërë asnjë investim, teksa i tha Kryeministrit Rama se, “Qeveria juaj  mundësoi investimin e kësaj rruge”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button